شنبه 1 اردیبهشت 1403
1401/10/8 پنجشنبه
برگزاری آخرین رزم آزمون دروس عمومی نیمسال اول 1402-1401

.

دانشجویان محترم؛ همانگونه که مستحضرید امتحانات پایان ترم دروس عمومی بصورت متمرکز به شیوه آنلاین (غیرحضوری) در سامانه سمالایو دانشگاه پیام نور برگزار میگردد. تاکنون ۳ رزم آزمون آزمایشی در سامانه جهت آشنایی شما دانشجویان و همچنین بررسی مشکلات احتمالی از جمله عدم ورود و... در تاریخ های ۱۵ و ۲۲ آذر و ۴ دی ماه ۱۴۰۱ برگزار گردیده است. لذا آخرین رزم آزمون در مورخ ۱۱ دی ماه ۱۴۰۱ ساعت ۹ صبح برگزار میگردد. توصیه اکید می شود دانشجویانی که در ترم جاری درس عمومی دارند و در رزم آزمونهای قبلی شرکت نکرده اند حتما جهت آشنایی با محیط آزمون و رفع اشکالات احتمالی در این رزم آزمون شرکت نمایند. تذکر بسیار مهم: از آنجا که نحوه برگزاری آزمون پایان ترم دروس عمومی و همچنین آدرس سامانه برگزاری این آزمون ها و تاریخ رزم آزمون های آزمایشی در همه کانال های دانشگاه چندین بار اطلاع رسانی گردیده، اگر در حین برگزاری آزمون های پایان ترم دروس عمومی، دانشجویی دچار خطا و یا عدم ورود به سامانه و یا برخی از دانشجویان اظهار بی اطلاعی از نحوه برگزاری این آزمون ها بکنند، مسئولیت مستقیم عواقب آن با شخص دانشجو خواهد بود.

تاریخ و ساعت رزم آمون: یکشنبه 11دی ساعت 9 صبح
نام کاربری : شماره دانشجویی
رمز عبور: کدملی
 آدرس سایت: edu.pnu.ac.ir
حضور کلیه دانشجویانی که دروس عمومی دارند در رزم آزمون الزامی است در غیر اینضورت عواقب آن بعهده شخص دانشجو می باشد.