پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403
1398/7/3 چهارشنبه
بازدید مسئولین شهرستان از دانشگاه پیام نور بجستان
فرماندار محترم بجستان به همراه تعدادی از اعضای شورای تامین و شورای اداری شهرستان از دانشگاه پیام نور بجستان به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و گرامیداشت هفته دفاع مقدس بازدید نمودند.

.

پس از ذکر صلوات  بر حضرت محمد(ص) و خاندان ایشان،  آقای مهندس ابراهیمی در سخنانی ضمن عرض خسته نباشید و خداقوت به ریاست و کارکنان دانشگاه ابراز امیدواری کرد تا با همدلی و تلاش  همه جانبه گام موثرتری در راستای اعتلای آموزش عالی شهرستان و منطقه برداشته شود، فرماندار بجستان  موقعیت ممتاز ساختمان و فضای فیزیکی مناسب واحد بجستان را ناشی از آینده نگری نخبگان و بزرگان تصمیم گیرنده در این امر و تلاش بی وقفه مسئولین آن دانست و دانشجویان دانشگاه پیام نور را با توجه به نحوه آموزش و آزمون نهایی جزو با سوادترین و پرتلاش ترین دانشگاهیان برشمرده و در ادامه به تعدادی از مزایای تحصیل در دانشگاه پیام نور اشاره داشتند. سپس آقای علیرضا عباس نیا سرپرست واحد ضمن عرض خیر مقدم و خوشامدگویی به فرماندار، فرماندهی انتظامی و روسای ادارات شرکت کننده در این جلسه از همکاری و وفاق روسای ادارت شهرستان تشکر کرده و به گزارش آمار دانشجویان در حال تحصیل، زمان شروع سال تحصیلی جدید، چالشهای مختلف در آموزش عالی شهرستان و سایر مزایای تحصیل در دانشگاه پیام نور از جمله کمترین میزان شهریه، مهمان آزمون در محل سکونت،قبولی تعداد زیادی از دانش آموختگان در آزمونهای مقاطع بالاتر و آزمونهای استخدامی و افزایش نمره میانترم به 8 نمره اشاره داشتند.